Sardynki w oliwie i dymie bez skóry i ości, 120g

Sardynki w oliwie bez skóry i ości, 120g

26.00
szt.
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 12
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier (Pobranie) 15
Kurier 15
Dostępność Średnia dostępność

Zamówienie telefoniczne: 517651711

Zostaw telefon

Sardynki w oliwie, podwędzane bez skóry i ości.

Pochodzą z kraju sardynek czyli Portugalii. Marka A Banca da Sardinha mieści się w Lizbonie i może się pochwalić konserwami o wyjątkowej jakości. 

Sardynki są poławiane w sposób rzemieślniczy, wybierane pojedynczo i przygotowywane ręcznie. Wykorzystuje się wyłącznie świeżych ryb, które gotuje się na parze zgodnie z tradycyjną metodą wstępnego gotowania. Delikatne, precyzyjnie ułożone by nie naruszyć ich mięsistej struktury oddają to co najlepsze w tych niezwykle zdrowych rybach.

To produkt 100% naturalny, bez dodatków konserwantów, aromatów i zagęszczaczy.

Miejsce produkcji: Portugalia.

Idealnie smakują z chlebem, bagietką i ziołami. Często wykorzystywane do makaronu. Świetnie nadają się na przekąski zwłaszcza z piwem lub białym winem.

Puszka zawiera 3-4 duże sardynki.

Składniki: sardynka (min. 70%), oliwa z oliwek (29%) i sól.

 

Minimalna masa netto: 120g.

Masa netto po odsączeniu: 85 g

 

Miejsce produkcji/FAO: 27 / 34

Przechowywanie: Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.



Lisjak - wyjątkowe oliwy smakowe
Naturalna produkcja, bez dodatków sztucznych aromatów. Tylko czysty wyciśnięty sok!

Zobacz smaki Lisjak

Oliwa Lisjak rodzinna tradycja