Sardynki w maśle, do podawania na gorąco, 115g
Sardynki w tradycyjnym Bretońskim maśle z odrobiną cytryny.
Skład i informacje o wartościach odżywczych
Składniki: Sardynki (70%), masło ubite (mleko) (26,5%), sok z cytryny (2,3%), sól.
Alergeny: sardynki, mleko
Masa netto (g): 115
Wskazówki, porady dotyczące podawania
Przed otwarciem należy zanurzyć pudełko pod gorącą wodą, aby masło upłynniło się. Opróżnij zawartość puszki na patelnię i podgrzej ponownie na bardzo małym ogniu, aby zachować całą delikatność!
Na patelni: 2 minuty z każdej strony na bardzo małym ogniu.
W piekarniku: 7 minut w nagrzanym piekarniku (180°).
W kuchence mikrofalowej: około 1 minuty przy 500 W.
DOSTAWA W CIĄGU:
24 h
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
♥ ZOBACZ TAKŻE
Wyjątkowe oliwy smakowe - LISJAK, Słowenia
Kliknij link