Oliwy z ostatnich zbiorów w Andaluzji i Słowenii | Prosto z gaju oliwnego | Darmowa wysyłka powyżej 300 zł
Makrela marynowana w curry, migdałach, papryce.
Cała subtelność charakterystycznego curry, które łączy w sobie ładny żółty kolor i odrobinę chrupkości grillowanych migdałów.
Duża ilość sosu, pozwala na skomponowanie dania z ryżem czy makaronem. Czystą przyjemnością jest smakowanie sosu z bagietką.
Skład: Filety z makreli (59%), woda, olej rzepakowy, czerwona papryka (3,2%), ocet spirytusowy, musztarda (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, sól, przeciwutleniacz: wodorosiarczyny sodu, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), cebula, oliwa z pierwszego tłoczenia olej, śmietanka kokosowa, grillowane migdały (1,2%), rośliny aromatyczne, przyprawy w tym curry (0,57%) (mleko i gorczyca), sól, skrobia maniokowa, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, ekstrakt drożdżowy.
Waga netto: 176g




















♥ ZOBACZ TAKŻE
Wyjątkowe oliwy smakowe - LISJAK, Słowenia
Kliknij link
