Makrela w oliwie, Papa Anzois, 120 g
Rzemieślinicza makrela w oliwie extra virgin, PORTUGALIA, PAPA ANZOIS
Dwie duże, delikatne rybki, w niezwykle smacznej oliwie z Portugalii. Wszystkie składniki pochodzą z lokalnej portugalskiej uprawy.
80 g po odsączeniu
skład: Makrela (65%), oliwa extra virgen (30%), sól.
80 g po odsączeniu
Poznaj prawdziwy smak Portugalii i ręcznie przygotowywanych sardynek. To coś więcej niż zwykłe sardynki z marketu – nasze produkty wyróżniają się najwyższą jakością i dbałością o każdy detal.
Dlaczego warto wybrać nasze sardynki?
-
Prawdziwe sardynki, nie szprotki
W marketach często spotykasz produkty oznaczone jako sardynki, które w rzeczywistości są mniejszymi i mniej smacznymi szprotkami (Spratus Spratus). Nasze sardynki pochodzą z najlepszych portugalskich połowów i są prawdziwymi, dużymi i soczystymi sardynkami, które zachwycą nawet najbardziej wymagających smakoszy. -
Najwyższa jakość i naturalny skład
Większość sardynek dostępnych w marketach jest konserwowana w oleju roślinnym, co wpływa na smak i jakość produktu. Nasze sardynki są zanurzone w najwyższej jakości oliwie, co nie tylko podkreśla ich wyrazisty smak, ale także jest korzystniejsze dla zdrowia. To doskonałe źródło zdrowych tłuszczów i omega-3. -
Rzemieślnicza produkcja – ręczna obróbka i układanie
Każda sardynka w naszych konserwach jest ręcznie obrabiana i starannie układana, co gwarantuje ich idealny wygląd i soczystość. Dzięki rzemieślniczej produkcji masz pewność, że kupujesz produkt, który powstaje z pasji i szacunku do tradycji. To zupełnie inny poziom niż masowo produkowane konserwy marketowe.
Dlaczego nasze sardynki są droższe?
Nasze sardynki to inwestycja smak i zdrowie. Wybierając je, wspierasz lokalnych producentów, którzy z pasją dbają o każdy etap produkcji – od połowu po konserwowanie. To nie jest produkt masowy, ale delikates, który warto mieć w swojej kuchni. Cena odzwierciedla wyjątkowy proces produkcji, wysokiej jakości składniki i niepowtarzalny smak.
CONSERVEIRA DO ARADE swoimi produktami oddaje hołd wielopokoleniowej tradycji produkcji konserw w Algarve.
Posiada certyfikat produktów ARTISANAL (rzemieślniczych)
Ich marka, Papa Anzois, jak żadna inna duża marka, może pozwolić sobie na wyłącznie lokalne składniki, niedużą skalę produkcji i idącą za tym dbałóść o zachowanie autentycznej receptury.
Tutaj tajemnica leży w inym sposobie przygotowywania ryb. Nie są, parzone jak to się robi najczęściej, a ich obróbka to usuwanie z nich zbędnej wody. W ten sposób zachowują walory surowej, świeżej ryby. W efekcie faktycznie różnią się smakiem od pozostałych producentów.
♥ ZOBACZ TAKŻE
Wyjątkowe oliwy smakowe - LISJAK, Słowenia
Kliknij link