Tuńczyk Zanzibar, z suszoną śliwką i parmezanem

Kruszona makrela z ziołami i cytryną z Menton

31.00
szt.
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 12
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier (Pobranie) 15
Kurier 15
Dostępność Mało

Zamówienie telefoniczne: 517651711

Zostaw telefon

Płatki tuńczyka ze śliwkami i przyprawami inspirowany orientalną wyspą Zanzibar. 

Smaki, których wyraźne nuty śliwek i innych dojrzałych owoców przypominają orientalne klimaty wysp oceanu indyjskiego

Kosztując ten przepis, pozwalamy się porwać coraz dalej szlakiem przypraw. Nazwa Zanzibaru, wyspy przypraw na Oceanie Indyjskim, była logicznym wyborem dla tej mieszanki.

Gotowe danie do podania z ryżem jaśminowym czy kaszą kuskus.

Skład: Tuńczyk biały (44%), oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, cebula (14%), woda, ocet jabłkowy, suszone śliwki (3,7%), olej z orzechów włoskich, skrobia manioku, smażona cebula (0,7%), sól, proszek pomidorowy, rośliny aromatyczne , przyprawy (zawierające seler, gorczycę) (0,2%)



Lisjak - wyjątkowe oliwy smakowe
Naturalna produkcja, bez dodatków sztucznych aromatów. Tylko czysty wyciśnięty sok!

Zobacz smaki Lisjak

Oliwa Lisjak rodzinna tradycja