Płatki tuńczyka ze śliwkami i przyprawami inspirowany orientalną wyspą Zanzibar.
Smaki, których wyraźne nuty śliwek i innych dojrzałych owoców przypominają orientalne klimaty wysp oceanu indyjskiego
Kosztując ten przepis, pozwalamy się porwać coraz dalej szlakiem przypraw. Nazwa Zanzibaru, wyspy przypraw na Oceanie Indyjskim, była logicznym wyborem dla tej mieszanki.
Gotowe danie do podania z ryżem jaśminowym czy kaszą kuskus.
Skład: Tuńczyk biały (44%), oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, cebula (14%), woda, ocet jabłkowy, suszone śliwki (3,7%), olej z orzechów włoskich, skrobia manioku, smażona cebula (0,7%), sól, proszek pomidorowy, rośliny aromatyczne , przyprawy (zawierające seler, gorczycę) (0,2%)
DOSTAWA W CIĄGU:
24 h
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
♥ ZOBACZ TAKŻE
Wyjątkowe oliwy smakowe - LISJAK, Słowenia
Kliknij link