Oliwy z ostatnich zbiorów w Andaluzji i Słowenii  |  Prosto z gaju oliwnego   |   Darmowa wysyłka powyżej 300 zł

Kataloński Fuet, 200g

Kataloński Fuet, 200g

Dostępność: Mało

Cena: 30.00

Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zamówienie telefoniczne: 517651711

Dostępność i dostawa

Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomat InPost 24/7 12
  • Kurier (Pobranie) 15
  • Kurier Inpost 15
  • DPD dostawa do Punktów Pickup 15

Więcej o produkcie

DOSTAWA W CIĄGU:
24 h

Kataloński Fuet

Fuet to niewątpliwie najbardziej typowa wędlina Katalonii, produkowana od wieków w barcelońskim regionie Osona. Fuet można znaleźć w prawie każdej katalońskiej kuchni, ale znalezienie najlepszego było pracochłonną pracą, którą dla Ciebie wykonaliśmy. Teraz jesteśmy podekscytowani możliwością zaoferowania najsmaczniejszego fueta, jakiego kiedykolwiek spróbujesz.

 

Olmeda Orígenes wybiera najlepsze mięso wieprzowe do przygotowania naszego fuet, naturalnie wytwarzanego z wieprzowego grzbietu i boczku, zmieszanego z plasterkami smalcu, solą i mielonym pieprzem. Nadziewane są naturalną osłonką, a następnie pozostawiane do powolnego dojrzewania, aby osiągnąć optymalny szczyt utwardzania i mocny smak. Podane na drewnianej desce, w towarzystwie kieliszka wina cava i chleba, jest to bardzo typowa i pyszna tapa, której musisz spróbować.

Fuet Catalán należy podawać w temperaturze od 17° do 20°C. Aby delektować się jego subtelnościami, polecamy kroić je na plasterki o grubości ok. 5 mm.

Skład: Mięso wieprzowe chude i boczek (96%), sól, naturalny ekstrakt, pieprz czarny, konserwanty E-252 i E-250, antyoksydant E-301 i E-300, naturalna osłonka z jelita wieprzowego. 

Wartości odżywcze dla 100g produktu:
kJ/Kcal 1728kJ/416Kcal
Tłuszcze 31,8g
w tym kasy tłuszczowe 11,9g
Węglowodany 0,0g
w tym cykry 0,0g
Białko 32,5g
Sól 4,53g

Data ważności: 23/04/2025

Parametry:
DOSTAWA W CIĄGU:
24 h
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Ocena produktu
Zadaj pytanie

Instagramowe nowości