Oliwy z ostatnich zbiorów w Andaluzji i Słowenii | Prosto z gaju oliwnego | Darmowa wysyłka powyżej 300 zł
Ośmiornica w kawałkach, grillowana i doprawiona.
Ośmiornica galicyjska to obowiązkowy element każdego hiszpańskiego tapas. Będziecie zachwyceni jego delikatnym smakiem i jędrnym miąższem. Doskonale komponuje się także z makaronem np. typu farfalle. Dodaj natkę pietruszki i danie gotowe.
Zalewa w jakiej zanurzone jest mięso z ośmiornicy to tradycyjny przepis galicyjski. Papryka, cebula i przyprawy odpowiednio przyrządzone powodują, że ta puszka z z dodatkiem czy bagietką, z powodzeniem posłuży jako danie.
Składniki: Ośmiornica (60%), olej słonecznikowy, cebula, papryka i sól.
Masa netto po odsączeniu: 67 g
Miejsce połowu/FAO: 34
Przechowywanie: Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
Waga netto: 110g




















♥ ZOBACZ TAKŻE
Wyjątkowe oliwy smakowe - LISJAK, Słowenia
Kliknij link
