Sardynki w oliwie z ekologicznej uprawy
Pochodzą z kraju sardynek czyli Portugalii. Marka A Banca da Sardinha mieści się w Lizbonie i może się pochwalić konserwami o wyjątkowej jakości.
Sardynki są poławiane w sposób rzemieślniczy, wybierane pojedynczo i przygotowywane ręcznie. Wykorzystuje się wyłącznie świeżych ryb, które gotuje się na parze zgodnie z tradycyjną metodą wstępnego gotowania. Delikatne, precyzyjnie ułożone by nie naruszyć ich mięsistej struktury oddają to co najlepsze w tych niezwykle zdrowych rybach.
To produkt 100% naturalny, bez dodatków konserwantów, aromatów i zagęszczaczy.
Miejsce produkcji: Portugalia.
Idealnie smakują z chlebem, bagietką i ziołami. Często wykorzystywane do makaronu. Świetnie nadają się na przekąski zwłaszcza z piwem lub białym winem.
Puszka zawiera 3-4 duże sardynki.
Składniki: sardynka (min. 70%), ekologiczna oliwa z oliwek (29%) i sól.
Minimalna masa netto: 120g.
Masa netto po odsączeniu: 85 g
Miejsce produkcji/FAO: 27 / 34
Przechowywanie: Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
DOSTAWA W CIĄGU:
24 h
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
♥ ZOBACZ TAKŻE
Wyjątkowe oliwy smakowe - LISJAK, Słowenia
Kliknij link