Tuńczyk z pomidorami i papryką, słoik 395g

42.00
szt.
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Opinie
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 12
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier (Pobranie) 15
Kurier 15
Dostępność Mało

Zamówienie telefoniczne: 517651711

Zostaw telefon

Doskonale doprawione przetwory z rybą

Jesteś miłośnikiem wyszukanych smaków i niebanalnych kompozycji? Spróbuj tych przekąsek rybnych! Zostały one stworzone z myślą o tych, którzy cenią sobie klasyczne połączenia składników oraz doskonałe wykonanie. Każdy słoik jest pełen świeżości i delikatnego mięsa przyprawionego na styl Portugalski. 

Ręcznie wykonane specjały

Producent, Conserveria do Arrade mieści się na samym południu Portugalii, w Portimao. To maleńka miejscowość, za to z bardzo bogatą tradycją rybołówstwa i przygotowywania ryb. Marka Saboreal i Papa Ansois powstały na bazie tradycyjnych sposobów oprawiania oraz konserwowania ryb. Produkty układane w puszkach i słóikach pochodzą z lokalnych zbiorów i połowów, a ilości nie są masowe. Dzięki temu mogą być wyjątkowo dopracowane i uczciwe. 

Jesteśmy szczęśliwi, że trafiliśmy w Portugalii na tę markę i sprowadziliśmy ją do Polski! Spróbujcie i poczujcie jak wspaniale i świeżo smakują te produkty!.

Producent.

"Nasze produkty powstają w oparciu o tradycyjne metody wytwarzania, co gwarantuje ich autentyczność i wyjątkowy charakter. Ręczna produkcja pozwala zachować najwyższą jakość składników oraz dbałość o każdy detal podczas procesu tworzenia. Dzięki temu możesz mieć pewność, że sięgasz po produkty godne uznania nawet najbardziej wymagających kucharzy." 

Składniki: Tuńczyk (50%), pomidor, cebula, papryka zielona, ​​sok z cytryny, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, organy, agar-agar, sól, pieprz czarny

Alergeny: Tuńczyk

Okres ważności: 09/2025

DOSTAWA W CIĄGU:
24 h
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia

ZOBACZ TAKŻE

Wyjątkowe oliwy smakowe - LISJAK, Słowenia

Kliknij link

Oliwa Lisjak rodzinna tradycja